10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (2024)

Wilt u weten waar uw dierbaren naartoe gaan? Tegenwoordig is het normaal om kinderen vrijheid te geven, maar ze in de gaten houden is moeilijk. U kunt met uw kinderen of andere familieleden overal naartoe gaan, dus wat kunt u doen om hun verblijfplaats bij te houden, welke plaatsen ze bezoeken en meer? Tegenwoordig is alles eenvoudiger geworden en kan het op een smartphone worden gedaan.

Dankzij de nieuwste technologie kunt u alles op een Android-apparaat doen. U kunt gezinszoeker-apps gebruiken om uw kinderen of andere gezinsleden te volgen zonder hun medeweten.

Er zijn veel apps voor het volgen van gezinnen beschikbaar, maar het kan nog steeds verwarrend zijn om te beslissen welke de beste is. Daarom hebben we een aantal van de beste gezinszoeker-apps voor Android uitgekozen waarmee u uw gezinsleden kunt volgen.

1. Life360 Family Locator en GPS-tracker voor veiligheid

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (1)

Life360 Family Locator is een eenvoudige en gratis app waarmee u uw gezin kunt volgen en hun locatiegeschiedenis kunt zien. De app werkt op een aantal manieren automatisch.

Als uw kinderen in de auto zitten en in beweging komen, zal de Life360-app hun mobiel vinden en de kaart weergeven. Waar ze ook heen gaan, de kaart beweegt met hen mee en u kunt zien waar uw kinderen naartoe gaan.

Download link

2. Glympse

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (2)

Met behulp van deze app krijgt u alle realtime informatie over de gezinsleden? locaties. Het helpt u om de details te krijgen via GPS-locaties. De Glympse-app is heel gemakkelijk te gebruiken; open gewoon de app, druk op de?Nieuwe Glympse?en stuur een bericht of e-mail naar de persoon die u wilt volgen.

Zodra de gebruiker de mail of het bericht opent, is er één link. Zodra ze de link openen, krijgt u de locatie op uw telefoon. En het beste is dat u de app niet op het apparaat van de andere persoon hoeft te installeren.

Download link

3. Vierkantzwerm

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (3)

Foursquare Swarm houdt elke plaats bij die u of uw kinderen bezoeken. In deze app strijd je om punten door op plaatsen in te checken. Er is een statistiekrapportagesysteem dat u meer informatie over de plaatsen geeft. U kunt ook de lijst met gegevens over het type locaties bekijken. Deze app biedt echter geen realtime tracking.

Download link

4. Sprintfamiliezoeker

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (4)

Met de Sprint tracker-app kunt u maximaal 4 apparaten tegelijk lokaliseren. U hebt de app op uw telefoon nodig en niet op het apparaat van de andere persoon die u in de gaten wilt houden. Er is een verzoekfunctie beschikbaar die berichten naar de doeltelefoons verzendt.

Hiermee kunt u ook de geschiedenis van de locatie bekijken en wordt u indien nodig op de hoogte gesteld van de locatie van de telefoon.

De melding geeft details over de locatie, die op de kaart is vastgezet. De app is echter niet gratis; na een gratis proefperiode van 15 dagen betalen gebruikers $ 5,99/maand.

Download link

5. Vind mijn vrienden

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (5)

De Find My Friends-app gebruikt Google Maps om de geplande kaarten te leveren. Standaard worden ook andere plaatsen weergegeven, zoals politiebureaus, ziekenhuizen, brandweerkorpsen en meer. Hierdoor kunnen de kinderen iemand vinden die hen kan helpen als ze in de problemen zitten.

Deze app zal zeer nuttig zijn in geval van nood, omdat hij u kan vertellen waar u zich bevindt. Find My Friends heeft een gratis proefperiode en de premiumversie kost $ 5 per maand.

Download link

6. Familiezoeker

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (6)

Het is een realtime familietracker-app met enkele unieke functies. De Family Locator-app waarschuwt u als uw kind ergens heen is gegaan waar u niet wilt dat hij/zij heen gaat.

En als uw kind ergens verdwaald is, drukt u op de SOS-knop om de exacte locatie te weten. Als u de premiumversie krijgt, kunt u de locatiegeschiedenis van de afgelopen week bekijken en details krijgen zoals het volledige adres, de datum en de tijd.

Download link

7. Verizon FamilyBase

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (7)

De gezinsapp van Verizon kan u naar uw dierbaren brengen, omdat deze hun huidige locatierichting laat zien. Het biedt vele andere geweldige functies voor ouderlijk toezicht, zoals het blokkeren van ongewenste contacten, het kinderveilig maken van uw internet en toegang tot de oproep- en sms-geschiedenis van uw kind.

Download link

8. AT&T Familiekaart

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (8)

De AT&T Family Map-app biedt geplande check-ins, eenvoudige communicatie via sms of e-mail, een kaart met veilige plaatsen en meer. U kunt plaatsen en contacten toevoegen. Het is de beste familiezoeker-app, maar hij is duur. Er is een gratis proefperiode van 30 dagen en daarna betalen$ 7,99/maand.

Met deze app kunt u uw kind op aanvraag of volgens een schema volgen. U ontvangt waarschuwingen wanneer uw kind een locatie zoals school verlaat. De app heeft ook een locatiegeschiedenis van waar uw kind de afgelopen zeven dagen is geweest.

9. Verbonden

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (9)

Met meer dan een miljoen installaties wereldwijd is de Connected-app op een missie om u te helpen verbonden te blijven met uw gezin, zelfs als ze niet bij elkaar zijn. De app is enorm krachtig voor het volgen en delen van de realtime locatie van uw gezin.

De app valt op door zijn inzichtelijke rijgegevens. Het is de moeite waard te vermelden dat het een noodwaarschuwing verzendt wanneer het ongebruikelijke activiteit detecteert. Bovendien kunt u chatten met uw familieleden.

Download link

10. Familie 360

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (10)

Hoe eenvoudig de naam ook doet vermoeden, Family 360 is weer een briljante en complete app voor het zoeken naar gezinnen. U kunt eenvoudig in realtime iemands verblijfplaats volgen met de kaartlocatie. Daarom kunt u ze gemakkelijk bereiken.

Naast het realtime delen van locaties, kunt u ook historische gegevens op één plek hebben. Net als andere apps waarschuwt Family 360 ook oversnelheid. Bovendien kunt u SOS waarschuwen wanneer dat nodig is. Over het algemeen is het een uitgebreide familiezoeker-app met een intuïtieve gebruikersinterface.

Download link

10 beste Family Locator-apps voor Android (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5686

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.