Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (2024)

De spoel in een naaimachine speelt een belangrijke rol bij het maken van een steek. De spoel is een onderdeel van een naaimachine dat de draad vasthoudt en na elke steek aantrekt. Een naaimachine begint naaiproblemen te maken als de spoel erin niet goed is geplaatst. De draad raakt meestal in de knoop of gaat in de war als de spoel niet correct is geplaatst.

Wat is de beste draad om te naaien ...

Wat is de beste draad voor het naaien van breisels? – TextielTuts

De meeste naaimachines hebben verschillende manieren om een ​​spoel in te brengen, een aantal van de gebruikelijke manieren worden hieronder uitgelegd. Zorg ervoor dat u alle onderstaande instructies goed opvolgt om te weten hoe u een spoel in een Singer-naaimachine plaatst.

U bent mogelijk geïnteresseerd in:Beste spoel voor uw naaimachine

Methode 1: Laden aan de voorkant

Frontloading is een systeem dat in de meeste Singer-naaimachines wordt gebruikt. Het is een soort systeem voor spoel in eennaaimachine. Hier zullen we u vertellen hoe u de spoel in een Singer-naaimachine plaatst. Het lijkt misschien moeilijk om de spoel in een voorlaadsysteem te plaatsen, maar u kunt dat eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1:

Voordat u iets doet, moet u de naaimachine uitschakelen. Zorg ervoor dat u de naaimachine loskoppelt. Dit is alleen voor uw veiligheid, meestal zetten mensen de naaimachine niet uit en bezeren ze zichzelf. Het is dus belangrijk om het uit te schakelen.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (1)

Stap 2:

Daarna moet u het spoelgebied lokaliseren, omdat het spoelgebied in het voorlaadsysteem verborgen is. Nadat u het spoelgebied hebt gevonden, moet u de voorste verlengtafel verwijderen en vervolgens de voorklep openen zodat u gemakkelijk bij het spoelgebied kunt.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (2)

Stap 3:

Nu is het tijd om de spoel in despoelhuis, maar zorg ervoor dat de draad in de goede richting afwikkelt. U moet het draaduiteinde pakken en door de inkepingen op het spoelhuis trekken.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (3)

Stap 4:

Zorg er na het trekken van de draad voor dat er wat vrije draad beschikbaar is. Het is belangrijk om ten minste 10 cm vrije draad buiten het metalen verlengstuk van het spoelhuis te laten hangen. Het metalen verlengstuk in een spoelhuis is een recht stuk dat uitsteekt.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (4)

Stap 5:

U moet de spoel correct in de naaimachine plaatsen. Voor elke kleine fout moet u mogelijk veel tijd verspillen. Zorg ervoor dat de hoek van het metalen verlengstuk 12 uur is, dit betekent dat het recht omhoog wijst.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (5)

Stap 6:

Na het plaatsen van de spoel is het erg belangrijk dat u alle overtollige draad afknipt. Het is omdat de overtollige draad prestatie- en spanningsproblemen veroorzaakt in een naaimachine. Aan de andere kant, als u plooien of quilten uit de vrije hand uitvoert, raden we u aan de overtollige draad niet af te knippen. Het is omdat je er later aan moet trekken, en in dat geval zou extra lengte nuttig zijn.

Stap 7:

Als u er niet in slaagt en moeilijkheden ondervindt om het spoelhuis op zijn plaats te plaatsen, raden we u aan het handwiel naar u toe te draaien. Blijf de spoel ronddraaien totdat deze op zijn plaats zit en correct is geplaatst.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (6)

Methode 2: Boven laden

Bovenladen is ook een systeem van klossen dat in veel is geïnstalleerdzanger naaimachines. Het lijkt misschien moeilijk om de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen, maar we zijn er zeker van dat u de spoel helemaal zelf in uw naaimachine kunt plaatsen als u alle onderstaande stappen volgt.

Stap 1:

Voordat u iets doet, moet u uw naaimachine uitschakelen of in de veiligheidsmodus zetten. Het is de meest aanbevolen stap bij het plaatsen van de spoel in een naaimachine, omdat het voorkomt dat er ongelukken gebeuren. De meeste mensen overwegen deze stap niet en naaien uiteindelijk hun vingers. Het is dus beter om eerst de naaimachine uit te zetten.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (7)

Stap 2:

Nu is het tijd om het spoelhuisdeksel te lokaliseren en te verwijderen. Neem denaaivoetvan de machine en breng deze met behulp van een hendel omhoog. Door dit te doen, komt de enige obstakelvoet uit de weg en kunt u het spoelhuisdeksel gemakkelijk verwijderen.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (8)

Stap 3:

Het volgende dat u hoeft te doen, is de vergrendeling naar rechts te schuiven, waardoor het spoelhuisdeksel wordt ontgrendeld, maar pas op dat het een beetje kan springen. Als je die grendel niet kunt vinden, moet je door het spoelhuisdeksel kijken. Ik hoop dat je daarna de grendel kunt vinden. Na het ontgrendelen van het spoelhuisdeksel hoeft u het alleen nog maar te verwijderen.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (9)

Lees ook:Hoe de naald op de Singer-naaimachine te veranderen

Stap 4:

Neem vervolgens de spoel en plaats deze in het spoelgebied, maar zorg ervoor dat de draad op de spoel naar links wordt afgewikkeld, of je kunt zeggen met de klok mee.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (10)

Stap 5:

Deze stap is erg belangrijk, u moet de draad door de gleuf in het steekplaatdeksel leiden. Deze stap is essentieel omdat deze stap u helpt de draad in de spanningsveer van het spoelhuis te voeren. Het is hoe de spanning wordt toegepast op deonderdraadtijdens het naaien.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (11)

Stap 6:

Na het plaatsen van de spoel is het erg belangrijk dat u alle overtollige draad afknipt. Het is omdat de overtollige draad prestatie- en spanningsproblemen veroorzaakt in een naaimachine. Aan de andere kant, als u plooien of quilten uit de vrije hand uitvoert, raden we u aan de overtollige draad niet af te knippen. Het is omdat je er later aan moet trekken, en in dat geval zou extra lengte nuttig zijn.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (12)

Stap 7:

Zodra u de spoel correct op zijn plaats hebt geplaatst, is het tijd om het spoelhuisdeksel terug te plaatsen dat u in het begin hebt verwijderd. Plaats het spoelhuisdeksel op zijn plaats en druk het naar beneden. Uw machine is klaar om te naaien zodra u het spoelhuisdeksel weer op zijn plaats klikt.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (13)

Mogelijk geïnteresseerd in:Naaigereedschapsset voor beginners en meesters

Methode 3: traditionele naaimachine

Het is een eenvoudige methode om de spoel in een traditionele naaimachine te plaatsen. Deze methode is heel gemakkelijk en eenvoudig om de spoel in een traditionele naaimachine te plaatsen. Hier weet u ook hoe u een spoeltje op een Singer-naaimachine moet inrijgen. We hopen dat u deze methode gemakkelijk begrijpt en dat u de spoel zonder problemen kunt plaatsen.

Stap 1:

Allereerst moet u toegang hebben tot het spoelhuis van uw naaimachine, en daarvoor moet u de aanschuiftafel verwijderen en de scharnierende deur openen. Hierna zal het spoelhuis voor u zichtbaar zijn.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (14)

Stap 2:

We weten dat je zou nadenken over hoe je het spoelhuis kunt verwijderen, daarvoor zoek je het lipje en til je het op aan de voorkant van het spoelhuis, en trek je het spoelhuis uit de naaimachine.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (15)

Stap 3:

Nu kunt u de spoel in het spoelhuis plaatsen dat u er net uit hebt gehaald. Zorg er tijdens het draaien van de draad voor dat deze met de klok mee draait en niet tegen de klok in. Of u kunt zeggen dat het uiteinde van de draad zich aan de rechterkant van de spoel moet bevinden voordat u deze in het spoelhuis steekt. Zorg ervoor dat u ten minste 15 cm van de extra staart uit de spoel trekt.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (16)

Stap 4:

Houd altijd rekening met de positie van de draad in de spoel. Zorg ervoor dat de draad tussen de metalen armen van het spoelhuis wordt geplaatst. En de draad moet uit het spoelhuis hangen. Het zou je helpen om veel problemen te voorkomen.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (17)

Stap 5:

Nadat u de spoel correct in het spoelhuis hebt geplaatst, is het tijd om het spoelhuis terug op zijn plaats in de machine te plaatsen. Het proces om het terug te plaatsen is net als het proces om het te verwijderen. U moet net als voorheen aan het lipje op het spoelhuis trekken. Plaats vervolgens de spoel in de machine.

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (18)

Stap 6:

De spoel is met succes in uw naaimachine geplaatst, dus nu kunt u beginnen met het naaien van elk gewenst project.

Belangrijke tips om te overwegen voor het plaatsen van de spoel in een Singer-naaimachine

  • Terwijl u aan het handwiel van de spoel draait, is het erg belangrijk om het naar u toe te draaien. Dezanger naaimachinezal zeggen dat er een storing is als u het handwiel tegen de klok in draait
  • Knip de extra draad af
  • Knip de extra draad niet af als u rimpelt of uit de vrije hand quilt
  • Als een naaimachine met bovenlader geen afsnijder dicht bij de spoel heeft, betekent dit dat u de extra draad niet moet afknippen
  • Zorg ervoor dat de spoel stevig op zijn plaats zit en blijf erop drukken totdat u een klik hoort of voelt
  • Zorg ervoor dat de naaimachine is uitgeschakeld voordat u de spoel verwijdert of in de machine plaatst

Conclusie

Het verwisselen van de spoel of het naar buiten brengen voor reparateurs is erg belangrijk, maar de meeste mensen vermijden dit omdat ze niet weten hoe ze de spoel moeten plaatsen. In deze gids hebben we je dus verschillende manieren verteld om klossen in verschillende Singer-machines te plaatsen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als een manier niet werkt.

Zorg ervoor dat u alle stappen duidelijk begrijpt en pas ze dienovereenkomstig toe. In deze gids worden ook tips gegeven die u bij het proces kunnen helpen.

Lees verder:

  1. Hoe maak je een jurk groter zonder te naaien
  2. Gordijnen korter maken zonder te naaien
  3. Appliceren met Fusible Web
  4. 7 Tips voor appliqueren met meerdere stoffen
  5. Linkshandigen: knippen met een rechtshandige schaar

Laat een antwoord achter

Hoe de spoel in een Singer-naaimachine te plaatsen? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6507

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.