6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (2024)

Wat is je minst favoriete golfslag en waarom is het putten? Putten is niet zo spannend, dus veel golfers knijpen er een oogje voor dicht. Maar als je je score wilt verlagen, moet je meedogenloos zijn rond de green.

Golftrainingshulpmiddelen zoals putspiegels maken het veel gemakkelijker om uw slag en techniek te perfectioneren.

Dit zijn de 6 beste spiegels:

1.EyeLine Golf Putting Uitlijnspiegel- Over het algemeen het beste

2.PuttOut compacte puttspiegel- Runners-up

3.Govea Webb Spiegel Putting Aid- Meest betaalbare hulp bij het spiegelen

4.Odyssey Putting Spiegel

5.GoSports Golf Putting Uitlijnspiegel

6.Pro Path Putting-spiegel

Het plaatsen van spiegels is handig als ze op de juiste manier worden gebruikt. Tegelijkertijd kunnen ze uw putten schaden als u niet weet hoe u ze op de juiste manier moet gebruiken.

Dit artikel zal u helpen bij het gebruik van eyeline-putting-spiegels en de voordelen ervan benadrukken. Ik heb ook enkele van de best passende spiegels voor 2023 op een rij gezet.

Overzicht van onze best beoordeelde Putting-spiegels voor 2023

Beste algemeenRunners-upMeest betaalbare optie
Eyeline Golf Putting UitlijnspiegelPuttOut compacte putthulpGovea Webb Spiegel Putting Aid
Voordelen
 • Een duurzame spiegel die krassen minimaliseert
 • Kogelpoorten voor precisie
 • Slagbegrenzer inbegrepen
 • Richtlijnen voor betere doelen
 • Onbreekbare en krasbestendige spiegel
 • Rubberen spikes om het op zijn plaats te houden
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Slots aan de voor- en achterkant om tee-poorten te vormen en de kracht van de slag te beheersen
 • Budgetvriendelijk
 • 30 verschillende afslagposities
 • Klein compact formaat
nadelen
 • Duur
 • Er zit geen handleiding of video bij om je door de regels te loodsen.
 • Spiegel krast gemakkelijk
Spiegel kwaliteit95/10090/10085/100
Bal Poorten95/10090/10090/100
Duurzaamheid95/10090/10085/100
T-gaten90/10095/10090/100
Beoordeling4.6/54.2/54.3/5

Lees verder:De beste golftrainingshulp

5 voordelen van het gebruik van een putspiegel

6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (1)6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (2)

Ik had moeite te geloven dat een putterspiegel mijn slag zou verbeteren, maar ik was verrast om te zien hoe het me in een paar sessies hielp verbeteren.

De spiegels geven je feedback over de exacte positie van je romp en hoofd, helpen je je houding te perfectioneren en zorgen ervoor dat je putter in lijn is met de bal. Bovendien vind ik ze geweldig om de snelheid van je putt en de richting van je bal te regelen.

Hier zijn vijf redenen waarom het plaatsen van spiegels de moeite waard is.

1. Je houding corrigeren

Spiegels plaatsen is geweldig als je je houding wilt perfectioneren zonder hulp van een trainer. De spiegel toont je spiegelbeeld terwijl je staat, zodat je je kunt aanpassen.

Om je hoofd beter te visualiseren, kun je de spiegel ook iets naar je toe kantelen.

Een goede vloeiende beweging is cruciaal wanneer je met je club zwaait, en een juiste houding helpt je daarbij.

Lees dit artikel voor meer informatie over het verbeteren van uw puttenaanvullende tips.

2. Je ogen uitlijnen met de bal

Je zichtlijn moet perfect zijn uitgelijnd met de richting van je bal. Je ogen moeten recht boven de bal blijven tijdens het putten, en met de putspiegel kun je dit gemakkelijk doen.

Het toont de positie van de bal ten opzichte van de positie van je gezicht terwijl je erboven staat.

3. Controle van de richting van de bal

Spiegels zetten bevat richtlijnen die een poort van tees vormen. Hierdoor kunt u uw putter in de juiste richting uitlijnen om de impactlijn te optimaliseren.

Als je deze richtlijnen op de spiegel volgt, kun je de bal met een vierkant gezicht raken, zodat deze in de beoogde richting kan gaan.

4. Controle van de snelheid van de bal

De meeste putspiegels worden geleverd met specifieke slots, zodat u uw tee achter de putter kunt plaatsen. Dit is geweldig voor golfers die de snelheid van hun put willen beheersen, omdat het voorkomt dat ze overtollige kracht produceren.

5. Geweldig voor boormachines

Als je werkt aan het verbeteren van je korte games, zal het gebruik van een putspiegel je helpen om significante veranderingen in je oefeningen teweeg te brengen. Drills helpen je je technieken te perfectioneren door de bewegingen constant te herhalen.

Of je nu een nieuwe golfer bent of gewoon je technieken probeert bij te spijkeren, het uitvoeren van oefeningen is de meest efficiënte manier. Als je geen standaardoefening hebt, zijn hier enkeleboren zettenje kunt proberen je spel te verbeteren.

Zijn spiegels de aanschaf waard?

Is het plaatsen van spiegels de moeite waard? Putspiegels zijn een waardevolle investering omdat ze u kunnen helpen uw houding, uitlijning en putslag snel te verbeteren. Normaal gesproken iets waar je weken of maanden over zou doen om het te perfectioneren, kan een putting spiegel je helpen het binnen enkele dagen onder de knie te krijgen.

Spiegels plaatsen is een solide investering. Ze zijn een van de goedkoopste golfhulpmiddelen op de markt en kunnen wonderen doen voor je golfspel. Ze helpen je de uitlijning van je putterslagvlak te corrigeren, de nauwkeurigheid van je slagen te verbeteren en realtime feedback te geven over je houding.

Als je een putspiegel hebt en basiskennis van de juiste houding en techniek, kun je aanzienlijkverbeter je puttenhartinfarct.

Hoe dan ook, je krijgt beperkte resultaten met een gemiddelde putter, zelfs als je een goede puttspiegel koopt.

Lees verder:De beste putters op de markt

6 beste Putting-spiegels van 2023

1.EyeLine Golf Putting Uitlijnspiegel- Over het algemeen het beste

Voordelen

 • Een duurzame spiegel die krassen minimaliseert
 • Kogelpoorten voor precisie
 • Slagbegrenzer inbegrepen
 • Richtlijnen voor betere doelen

nadelen

 • Duur

Beoordeling: 4,6/5

De Eyeline Putting Mirror is zonder twijfel het beste spiegel Putting hulpmiddel op de markt. Het is een eersteklas product met alle noodzakelijke functies die nodig zijn om je slag te perfectioneren.

Ik vind de richtlijnen die overal in de spiegel zijn aangegeven het nuttigst omdat ze zo effectief zijn in het verbeteren van uw nauwkeurigheid.

De tee-sleuven op de eyeline die een uitlijnspiegel plaatsen, zijn ook een enorme bonus, omdat ze kleine poortjes vormen waar je bal doorheen kan bewegen, waardoor je je slag verder kunt verbeteren.

Het formaat van het trainingshulpmiddel was ook handig, omdat ik het gemakkelijk kon dragen zonder mezelf te vermoeien. De zachte draagtas is ideaal voor opslag en houdt het oppervlak van de spiegel schoon en krasvrij.

Deze eyeliner golfputting-spiegel is geweldig om te oefenen op de greens en kan ook worden gebruikt voor indoortrainingen.

Het enige nadeel van deze putting spiegel is de hogere prijs. Spiegels plaatsen is meestal goedkoop, dus deze is duurder, maar in vergelijking met andere trainingshulpmiddelen of golfclubs is het nog steeds een koopje.

2.PuttOut compacte puttspiegel- Runners-up

Voordelen

 • Onbreekbare en krasvaste spiegel
 • Rubberen spikes om het op zijn plaats te houden
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Slots aan de voor- en achterkant om tee-poorten te vormen en de kracht van de slag te beheersen

nadelen

 • Er zit geen handleiding of video bij om je door de regels te loodsen.

Beoordeling: 4,3/5

De PuttOut-trainingsspiegelhulp is een van de meer budgetvriendelijke opties die alle functies biedt die nodig zijn om uw spel te verbeteren zonder de bank te veel te breken.

De meeste putt-spiegels hebben T-stukken nodig om ze op hun plaats te houden, dus ik vind het leuk dat de PuttOut-spiegel meerdere rubberen spikes op de basis heeft om hem op zijn plaats te houden.

Deze PuttOut spiegel is duurzaam en ook na veelvuldig gebruik blijft de spiegel krasvrij. Eenvoudig schoonvegen met een microvezeldoek is voldoende om de oorspronkelijke glans te herstellen.

Het enige nadeel van deze spiegel zit niet in de spiegel zelf, maar in de verpakking. Er stonden geen instructies in over de richtlijnen of het gebruik van de spiegel.

Ook al is dit misschien geen nadeel voor een ervaren golfer, maar voor een beginner die niet gewend is aan golfen, kan een eenvoudige handleiding in de doos wonderen doen.

3.Govea Webb Spiegel Putting Aid- Beste betaalbare hulp bij het spiegelen

Voordelen

 • Budgetvriendelijk
 • 30 verschillende afslagposities
 • Klein compact formaat

nadelen

 • Spiegel krast gemakkelijk

Beoordeling: 4,2/5

De Govea Webb-puttingspiegel is speciaal ontworpen door Shaun Webb, een beroemde golfcoach. Dit hulpmiddel leert u de uitlijning van het rechteroog, de gezichtshoek en het putterpad.

Het formaat van 12 x 6 inch maakt deze golfputting-spiegel het perfecte handbagageformaat dat u gemakkelijk in uw golftas kunt passen, en de zachte hoes helpt het spiegeloppervlak te beschermen tegen krassen.

Het meest onderscheidende kenmerk van deze puttspiegel waren de 30 afslagposities waarmee u kunt experimenteren en verder aan uw techniek kunt werken.Ik vond dit nuttiger dan de meeste hulpmiddelen die op de markt worden gebracht, waardoor de behoefte aan een coach of trainer bijna teniet werd gedaan.

Hoewel het een solide hulpmiddel is, is het enige aspect waarin het Govea hulpmiddel tekortschiet, de kwaliteit van de spiegel. Ik vond dat de spiegel te gemakkelijk krast, en na verloop van tijd kunnen deze krassen zich ophopen en de nauwkeurigheid van de spiegel verstoren.

Maar voor de prijs is het nog steeds een koopje en een van de best passende spiegels die er zijn, waardoor het een sterke tweede plaats in onze boeken is.

4.Odyssey Putting Spiegel

Voordelen

 • Licht en compact, gemakkelijk mee te nemen ontwerp
 • Richtlijnen voor beter mikken
 • Beschermende stoffen tas om krassen te voorkomen

nadelen

 • De uitsparing aan de voorkant is te lang

Beoordeling: 4,4/5

Odyssey's puttspiegel is een andere solide aankoop voor alle golfers die de putt onder de knie willen krijgen. Hij is licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in uw golftas.

De reflecterende spiegel helpt je om je ogen, gezicht en schouders in de juiste hoek ten opzichte van de bal uit te lijnen, zodat je je kunt concentreren op je houding.

Ik vind het leuk dat dit ontwerp is gemaakt voor zowel links- als rechtshandige putters en uitlijningspennen heeft, zodat je putpoorten kunt vormen om de bal beter te richten.

Een ontwerpnadeel dat ik ontdekte bij deze puttspiegel is dat de uitsparing korter moet zijn, wat betekent dat de bal recht op het doel afgaat, ongeacht hoe uit het midden je hem raakt. Dit kan je te afhankelijk maken van de puthulp in plaats van je te helpen je vaardigheden te verbeteren. Een meer uitlopende uitsparing zou een betere ontwerpbeslissing zijn geweest.

Toch is de Odyssey-golfputter voor de prijs een must-have, omdat de kwaliteit premium aanvoelt en je hem overal kunt gebruiken, van op de greens tot zelfs in je kantoor om tijd te doden.

5.GoSports Golf Putting Uitlijnspiegel

Voordelen

 • Er zijn verschillende maatopties beschikbaar
 • Gaten om T-stukken in te steken
 • Uitlijningsgeleiders voor precisie

nadelen

 • Sommige T-stukken passen niet goed in de gaten
 • Geen opbergtas

Beoordeling: 4,4/5

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, budgetvriendelijke spiegel, zou dit een van uw beste keuzes moeten zijn. Het wordt geleverd in verschillende maten, dus u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Dankzij het reflecterende oppervlak krijg je feedback over je houding en kun je je ooglijn en schouders dienovereenkomstig aanpassen om de bal vierkant te raken bij impact.De richtlijnen helpen je ook om de bal precies in een rechte lijn te slaan.

De GoSports-puttingspiegel heeft geen beschermende behuizing, wat geweldig zou zijn geweest. De spiegel erop kan gemakkelijk bekrast raken, vooral als je hem bij andere apparatuur bewaart. Het is geen dealbreaker, maar zou leuk zijn om te hebben in mijn ervaring.

6.Pro Path Putting-spiegel

Voordelen

 • Eenvoudig in te stellen
 • Meerdere richtlijnen om de bal perfect te geleiden
 • Inclusief vier putting gates van verschillende grootte
 • Reisvriendelijk en lichtgewicht

nadelen

 • Spiegel heeft de neiging gemakkelijk te krassen

Beoordeling: 4,4/5

Deze Pro Path-puttingspiegel is een game-wisselaar. Het is eenvoudig, gemakkelijk in te stellen en nog gemakkelijker te gebruiken.

De spiegel heeft meerdere groene richtlijnen om u te helpen uzelf en de positie van uw golfbal op één lijn te brengen voor de perfecte slag.

Een opvallende eigenschap voor mij aan deze putting-spiegel was dat hij wordt geleverd met vier poorten van verschillende grootte die je naar wens kunt plaatsen en aanpassen.

Een andere speciale vermelding gaat naar de opbergtas voor de Pro Path-spiegel. Ja, de meeste putting-spiegels worden geleverd met opbergzakken voor gemakkelijke draagbaarheid, maar deze tas is gemaakt van hoogwaardig microvezeldoek.

Dit betekent dat het niet alleen voorkomt dat uw spiegel bekrast raakt, maar dat het ook dienst doet als schoonmaakdoekje voor de spiegel.

En het beste is dat u 100% geld terugkrijgt als u niet tevreden bent met het product. Is dat niet geweldig?

Hoe gebruik je een Putting-spiegel?

6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (15)6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (16)

Het plaatsen van spiegels is slechts een van de velehulpmiddelen plaatsenop de markt verkrijgbaar die u helpen uw golfspel te verbeteren. Maar u verspilt uw geld, tijd en moeite als u het niet goed gebruikt.

Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt volgen om het meeste uit uw putting-spiegels te halen.

Stap 1:Lijn uw putting-spiegel uit op een afstand van 1,8 tot 2,5 meter van de hole. Zorg ervoor dat het recht wordt neergelegd.

Stap 2:Plaats een T-stuk in tegenovergestelde hoeken van de spiegel. Dit helpt de spiegel te stabiliseren en voorkomt dat deze beweegt tijdens het maken van je foto.

Stap 3:Sla nu een paar putts om te zien of je uitlijning correct is. Als dit niet het geval is, stelt u de spiegel een beetje bij zodat deze goed is uitgelijnd.

Stap 4:Zodra u tevreden bent met de plaatsing van de uitlijnspiegel, plaatst u T-stukken in alle vier de hoeken. Als alternatief, als je aan je startlijn wilt werken, plaats dan twee T-stukken aan weerszijden van de lijn.

De nauwe plaatsing van de tees vormt een poort waar je bal doorheen moet rollen. Als je swing recht is, gaat de bal ononderbroken door; anders raakt het de tees.

Stap 5:Plaats uw golfbal in het midden en ga in uw puthouding staan. Je weet dat je in de juiste houding staat als je ogen op gelijke hoogte zijn met de bal en net rechts ervan. Zo niet, pas jezelf dan aan.

Je kunt beginnen met het te zeggen als je er zeker van bent dat je standpunt correct is. De spiegel geeft direct feedback over je houding, zet slag en schouderuitlijning.

Waar moet je op letten bij een Putting-spiegel? {Koopgids}

6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (17)6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (18)

Hoewel het plaatsen van spiegels de bank waarschijnlijk niet zal breken, is het belangrijk om te weten naar welke functies u moet zoeken voordat u investeert.

Als u van plan bent een van deze te kopen, moet kwaliteit een topprioriteit zijn, gevolgd door uw gewenste maat en prijs.

Hier zijn de drie belangrijkste dingen die u moet overwegen voordat u een puttspiegel koopt:

1. Kwaliteit

Spiegels plaatsen is over het algemeen budgetvriendelijk, dus kies voor een kwalitatief betere. U zult de puttspiegel waarschijnlijk vrij vaak gebruiken, dus als deze van lage kwaliteit is, zal het glas of plastic oppervlak waarschijnlijk gemakkelijk krassen.

Deze krassen kunnen de reflectie verstoren en een vervormde feedback geven over uw ooguitlijning en gezichts- en schouderposities.

Een Putting-spiegel van hogere kwaliteit gaat veel langer mee en blijft krasvrij, waardoor hij duurzamer en langer meegaat.

2. Prijs

Als het gaat om het plaatsen van spiegels, is het prijskaartje misschien geen grote belemmering voor u. In het ideale geval krijgt u het meeste waar voor uw geld als u kiest voor een duurdere puttspiegel.

Desalniettemin bieden veel opties uit het middensegment nog steeds dezelfde kwaliteit en functies als de duurdere.

3. Grootte

De meeste putting spiegels zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Maar er zijn ook grotere opties beschikbaar, en over het algemeen zal een grotere putspiegel je betere feedback geven en de bal coherenter sturen.

Tegelijkertijd zijn grotere spiegels omslachtiger om mee te nemen en passen ze misschien niet eens in uw golftas.

De maat van uw spiegel hangt volledig af van uw voorkeur en wensen.

Veelgestelde vragen

Welke Putting Mirror gebruikt Rory McIlroy?

Rory Mcllroy gebruikt de Eyeline-puttingspiegel. Het is ongetwijfeld een van de best presterende spiegels op de markt en een van mijn topkeuzes als trainingshulpmiddel voor het zetten van spiegels.

Hoe groot is de Putting-spiegel?

Putting-spiegels zijn er in verschillende maten, maar de meeste zijn meestal ongeveer 30 cm lang. Als u op zoek bent naar een langere 16-inch optie of kortere, compactere opties, die zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar.

Conclusie

Putting spiegels zijn een goedkope maar betrouwbare manier om zonder externe coaching aan je puttechniek en stand te werken.

Ik worstelde altijd met mijn puttslag en ik wist niet wat ik verkeerd deed. Na een paar sessies met een putting-spiegel kon ik mijn fouten duidelijk identificeren.

De spiegel reflecteert je puttslag en je kunt het meteen zien als je de putts verkeerd hebt gelezen.

Mijn beste keuze voor het plaatsen van spiegels is deEyeline golf putting spiegel.Het is niet alleen van topkwaliteit, maar het toont ook gegarandeerde resultaten. Plus, als het goed genoeg is voorRory Mcllroy, het is ook goed genoeg voor jou.

Abdul Moiz Minhas

+ berichten

Als ervaren golfer en woordkunstenaar brengt Abdulmoiz een frisse en boeiende stem in de golfwereld. Of hij nu op de baan is of aan het toetsenbord, hij streeft ernaar om te verbeteren en inspireert anderen om hetzelfde te doen.

6 beste putting-spiegels voor 2023: voors, tegens en instructies (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5924

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.